Garantia reprezinta certitudinea calitatii oferite de BACIO MEDIA GROUP SRL si se aplica oricarui produs CRISTINA BACIO achizitionat.
Durata de garantie este perioada de timp care curge de la data cumpararii produsului pana la care producatorul isi asuma responsabilitatea remedierii sau inlocuirii produsului achizitionat, pe cheltuiala sa, daca deficientele nu sunt imputabile consumatorilor.

Produsele CRISTINA BACIO beneficiaza de o garantie comerciala de 30 de zile de la data achizitionarii. Certificatul de garantie este imprimat pe spatele facturii. Pentru orice defecte pe care le-ai putea descoperi in aceasta perioada de timp te rugam sa ne anunti imediat si implicit sa returnezi produsele pentru a fi evaluate.

Garantia produselor achizitionate de pe site-ul Cristina Bacio (cristinabacio.com) se acorda conform legislatiei romane in vigoare la data cumpararii, se aplica numai daca produsul este folosit corespunzator (in concordanta cu instructiunile de folosire) si este valabila numai insotita de factura de cumparare si certificatul de garantie, ambele in original.

In cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul se va repara gratuit, la sediile mentionate in certificatul de garantie primit.


Conditii in care garantia devine inaplicabila sau nula: 

 • produsele sunt deteriorate ca urmare a uzurii morale si fizice normale (purtare);
 • produsele sunt deteriorate ca urmare a transportului, manipularii, depozitarii in conditii improprii; 
 • produsele sunt deteriorate ca urmare a expunerii la factori severi de mediu (soare, ploaie, zapada, socuri termice etc);
 • deteriorari ale produsului cauzate voluntar sau involuntar de socuri mecanice (rupere, perforare cu unghia, agatare, lovire, zgariere etc) sau de animale de companie; 
 • deteriorari ale produsului in urma unor calamitati (foc, cutremur, inundatie, trasnet etc), accidente, incendiere sau furt;
 • defecte cauzate de utilizarea neadecvata, in mod abuziv, incorecta, a produsului si/sau in conditii improprii, altele decat cele pentru care acesta a fost proiectat – umplerea excesiva a gentilor duce la deteriorarea acestora;
  - interventia, repararea sau modificarea facuta de terte persoane, inclusiv vopsirea produsului;
  - intretinere defectuoasa (curatarea folosind metode sau produse neadecvate).

 

 • Certificatul de garantie asigura toate drepturile conferite consumatorilor de legislatia în vigoare (Legea nr. 449/2003, OG nr. 21/1992 etc). 

 

Atentie! Va rugam sa verificati starea produselor imediat dupa ce au fost livrate de catre curier.

Orice reclamatie privind starea produselor (produs lovit / zgariat, etc, accesorii lipsa / sparte / lovite / zgariate, etc) livrate catre cumparator va fi semnalata in scris la adresa de e-mail contact@cristinabacio.com sau telefonic la numarul de telefon 0722.512.154.

 • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password