CRISTINA BACIO (www.cristinabacio.com) ofera spre vanzare produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator si/sau personalizate in mod clar precum si produse aflate in stoc.

 

Preturi si taxe

 

Toate preturile sunt afisate explicit pe cristinabacio.com si sunt exprimate in RON/EUR/USD, in functie de destinatie.

 • Livrare nationala – preturile includ TVA.
 • Livrare internationala in cadrul Uniunii Europene – preturile includ TVA si alte taxe (regim

DDP – delivery duty paid).

 • Livrare internationala in afara Uniunii Europene – preturile nu includ TVA, taxe vamale si alte

taxe specifice (regim DDU – delivery duty unpaid).

Taxele specifice fiecarei destinatii vor fi calculate si facturate separat de firma de curierat si vor fi suportate de client/a.

Preturile nu includ taxele de livrare.

Modificarea destinatiei influenteaza pretul produselor si taxele de livrare aferente.
Preturile afisate pe site sunt preturile care se aplica in momentul cumpararii. Preturile afisate pot fi schimbate fara o notificare prealabila, insa aceste schimbari nu vor afecta comenzile deja confirmate. 

Factura fiscala aferenta comenzii tale este emisa pe persoana fizica, insa, la cerere, poate fi emisa si pe persoana juridica*. Factura fiscala este emisa in RON pentru comenzile nationale si in EUR pentru comenzile internationale.
*Daca doresti factura pe persoana juridica, te rugam sa ne mentionezi toate detaliile pe email la plasarea comenzii. 

 

Metode de plata

 

CRISTINA BACIO (www.cristinabacio.com) accepta 3 metode de plata a comenzilor: cash (ramburs la curier - doar pentru Romania), plata card (online) sau transfer bancar. 

 • Plata cash este disponibila numai in cazul livrarilor in Romania si se efectueaza la

reprezentantul firmei de curierat, in momentul primirii coletului.

Plata cash nu este disponibila in showroom; plata cash nu este disponibila pentru comenzi cu valoare mai mare de 500 Ron sau pentru produsele aflate in promotie.

Te rugam sa achiti exact valoarea comenzii care ti-a fost confirmata pe email - nu ne facem responsabili pentru solicitarile suplimentare efectuate de catre reprezentantii firmei de curierat.

 • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

In cazul optiunii de plata "Online prin card bancar" vei fi redirectionat/a catre pagina securizata a procesatorului de plati, unde vei completa un formular cu informatiile despre cardul tau.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 "3-D Secure" asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut - Pentru platile prin card bancar nu este perceput niciun comision de la detinatorul de card.

 • Plata prin transfer bancar (internet banking) in conturile societatii – detaliile platii ti se

vor mentiona explicit pe email, unde vei primi factura proforma si toate detaliile legate de contul bancar, detinatorul contului, banca si motivul transferului. Toate comisioanele bancare aferente acestor tranzactii sunt suportate de tine. Dovada efectuarii platii se va trimite prin e-mail la contact@cristinabacio.com.

 

Livrarea produselor CRISTINA BACIO

 

Livrare nationala si internationala

CRISTINA BACIO (www.cristinabacio.com) livreaza national si international prin firmele de curierat rapid partenere.

Livrare internationala in cadrul Uniunii Europene: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croatia, Danemarca, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Luxemburg, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Spania, Suedia, Ungaria.

In cazul livrarilor internationale, in tarile care nu sunt afisate, modalitatea de livrare va fi comunicata explicit prin email.
Pentru mai multe informatii despre livrari te rugam sa ne scrii la contact@cristinabacio.com.
*Comenzile pot fi ridicate din showroom doar daca au fost achitate online. Nu livram catre casute postale.

**Nu livram prin Posta Romana.

 

Termen de livrare

Toate comenzile CRISTINA BACIO (www.cristinabacio.com) sunt procesate si expediate in timpul programului (Luni – Vineri 9:00-18:00 EET).
CRISTINA BACIO (www.cristinabacio.com) ofera spre vanzare produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator si/sau personalizate in mod clar, produse care sunt manufacturate individual pentru fiecare client si deci nu sunt pe stoc.

Procesul de productie dureaza intre 5-15 zile lucratoare, la care se adauga timpul de tranzit pana la destinatie.

Livrare standard – procesul de productie dureaza pana la 15 zile lucratoare de la data confirmatii comenzii pe email, in functie de disponibilitatea in productie.

Livrare expres – procesul de productie dureaza 3-5 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii pe email, in functie de disponibilitatea in productie.

In functie de modalitatea de livrare aleasa, data estimata de livrare a produsului este mentionata in comanda ta pe CRISTINA BACIO (www.cristinabacio.com) si nu include timpul de tranzit pana la destinatie.

Timpul de tranzit pana la destinatie pentru livrarile nationale, exprimat in zile lucratoare: 1-2 zile.

Timpul de tranzit pana la destinatie pentru livrarile in UE, exprimat in zile lucratoare: Austria 3 zile, Belgia 5 zile, Bulgaria 2 zile, Cehia 4 zile, Cipru 7 zile, Croatia 6 zile, Danemarca 5 zile, Franta 5 zile, Germania 4 zile, Grecia 4 zile, Irlanda 6 zile, Italia 4 zile, Luxemburg 5 zile, Olanda 5 zile, Polonia 4 zile, Portugalia 6 zile, Slovacia 2 zile, Spania 6 zile, Suedia 6 zile, Ungaria 2 zile.

Timpul de tranzit pana la destinatie pentru livrarile in afara UE se va comunica pe email, dupa verificari cu firma de curierat partenera.

Urmarirea comenzii
Atunci cand vom expedia comanda ta, vei primi un email cu numarul de AWB si detaliile necesare pentru urmarirea statusului comenzii.

Orar de livrare
Comenzile sunt livrate de curier de luni pana vineri, intre orele 9:00-20:00 la adresa mentionata in comanda.

Zilele de weekend si sarbatorile legale nu sunt considerate zile lucratoare.
* Avand in vedere ca folosim un serviciu externalizat, nu putem solicita curierului livrarea la o anumita ora sau la o anumita data.  
** Avand in vedere ca folosim un serviciu externalizat, nu ne facem responsabili pentru intarzierile cauzate de firma de curierat partenera.
*** Adresa de livrare nu mai poate fi modificata dupa ce comanda a fost expediata.
**** Firma de curierat are obligatia sa efectueze 2 incercari de livrare.

In cazul in care, in urma celor 2 incercari de livrare, comanda nu poate fi livrata, coletul se va intoarce retur la expeditor, iar comanda ta va fi anulata. Se poate solicita firmei de curierat o a 3-a incercare de livrare contra cost, insa acest cost va fi suportat integral de tine.

In orice caz, in aceasta situatie, ne rezervam dreptul de a retine toate sumele achitate de tine in avans, reprezentand cheltuieli ocazionate de manufacturarea produsului si cheltuieli de transport.

Costuri de livrare
Preturile afisate pe site nu includ taxele de livrare prin curier. 

Modificarea destinatiei influenteaza pretul produselor si taxele de livrare aferente.
Taxa de livrare standard prin curier depinde direct de adresa de livrare:

Livrare nationala – 20 Ron pentru comenzile cu valoare mai mica de 1000 Ron, gratuit 2 incercari de livrare pentru comenzile cu valoare mai mare de 1000 Ron.

*Produsele aflate la promotie nu beneficiaza de transport gratuit.
** Te rugam sa achiti exact valoarea comenzii care ti-a fost confirmata pe email; nu ne facem responsabili pentru solicitarile suplimentare efectuate de catre reprezentantii firmei de curierat.

Livrare internationala in UE – dupa cum urmeaza: Austria 115Ron, Belgia 115Ron, Bulgaria 115Ron, Cehia 115Ron, Cipru 150Ron, Croatia 205Ron, Danemarca 115Ron, Franta 115Ron, Germania 115Ron, Grecia 115Ron, Irlanda 215Ron, Italia 115Ron, Luxemburg 115Ron, Olanda 115Ron, Polonia 115Ron, Portugalia 150Ron, Slovacia 115Ron, Spania 115Ron, Suedia 150Ron, Ungaria 115Ron

Livrare internationala in afara UE – tarifele se vor comunica dupa verficari cu firma de curierat partenera.

 

***Taxa de livrare expres implica un cost suplimentar de 85 Ron.

 

In cazul comenzilor cu 3 sau mai multe produse, datorita volumului aditional, taxele de transport vor fi comunicate explicit prin email.

Livrare internationala in cadrul Uniunii Europene – preturile includ TVA si alte taxe (regim DDP – delivery duty paid).

Livrare internationala in afara Uniunii Europene – preturile nu includ TVA, taxe vamale si alte taxe specifice (regim DDU – delivery duty unpaid). Taxele specifice fiecarei destinatii vor fi calculate si facturate separat de firma de curierat si vor fi suportate de tine.

Primirea coletului
Coletele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul firmei de curierat.
Te rugam sa refuzi coletul daca acesta este deteriorat.
Te rugam ca, dupa primirea coletului, sa verifici produsele si, in cazul in care exista neconcordante fata de comanda initiala si/sau produsele prezinta defecte de fabricatie, sa ne aduci imediat la cunostinta, nu mai tarziu de 24 de ore de la receptionarea acestora.

 

Returul produselor

 

Te rugam sa ai in vedere faptul ca produsele CRISTINA BACIO sunt manufacturate pe comanda, dupa specificatiile alese de tine – culoare, platforma, toc, altele – si deci esti pe deplin responsabil/a de „imaginea” produsului final. CRISTINA BACIO garanteaza insa calitatea produsului achizitionat.
Toate materialele folosite in procesul de productie provin de la cei mai buni furnizori din Europa si au fost supuse unor procese de testare inainte de vanzare.

Pielea utilizata in realizarea produselor CRISTINA BACIO este naturala, iar tehnologia si

etapele de manufactura implicate corespund celor mai inalte standarde de calitate.

 • Produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator si/sau personalizate in mod clar nu pot fi returnate.

Conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) – “Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte […] c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate […].”
Conform OUG 34/2014 art. 16 lit c) - "Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: [...] c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar [...]."
Totusi, avand in vedere ca ne dorim sa fii pe deplin multumit/a de produsele CRISTINA BACIO, te asiguram ca vom depune toate diligentele pentru a rezolva solicitarea ta de retur.
* Nu se accepta retururile pentru produse achizitionate cu discount. 
** Nu se accepta retururile pentru produse castigate ca premii in campanii. 

Defecte de fabricatie
Satisfactia fiecarui client reprezinta responsabilitatea prioritara pentru CRISTINA BACIO si, de aceea, investim toate resursele pentru a-ti oferi cea mai buna calitate atunci cand achizitionezi unul dintre produsele noastre.

Te asiguram ca toate produsele CRISTINA BACIO sunt verificate minutios inainte de livrare, astfel incat sa raspunda celor mai exigente proceduri de calitate si conformitate.
Totusi, in cazul sesizarii* unor defecte** majore de fabricatie te rugam sa ne anunti imediat si implicit sa returnezi produsele. In aceasta situatie se va proceda la inlocuirea produselor sau, daca aceasta nu este posibila, restituirea contravalorii produselor.
*Orice sesizare privind existenta unor defecte de fabricatie dupa o perioada mai mare de 24 de ore de la receptia produselor este considerata expirata.
Defectele de fabricatie se refera produsele primite cu defecte (toc rupt / dezlipit, talpa rupta / dezlipita, piele rupta / taiata / crapata / patata, produs descusut).

**Defectele de fabricatie nu se refera la particularitati ale pieilor naturale: nervuri, mici diferente de culoare, semne caracteristice si neregularitati, tocmai acest lucru arata autenticitatea si calitatea pieilor din care sunt confectionate produsele noastre.

 • Pieile sunt tratate cu tanin vegetal, iar acesta poate migra si poate colora usor haina cu

care vine in contact; acest lucru se intampla la primele purtari, pana produsul dobandeste o patina unica / micile neregularitati si imperfectiuni ale produselor sau ale partilor din produse confectionate manual.

 • Pielea cu care este captusita incaltamintea nu a fost tratata chimic pentru fixarea

pigmentului in mod excesiv (cu scopul protejarii pielii dvs), si deci exista riscul migrarii culorii.

 • Pieile care au fost ceruite si lustruite manual, in acest caz pielea continua sa se “uzeze” in

mod natural, escoriatiile de culoare de la suprafata pieilor reprezinta un efect intentionat care are loc doar dupa purtare si tocmai acest lucru aduce individualitate produselor.
* Nu se inlocuiesc produse dintr-un model cu produse din alt model.
** Nu se accepta retururile repetate pentru defecte de fabricatie.

Marime nepotrivita

In cazul in care este prima ta comanda pe CRISTINA BACIO (www.cristinabacio.com) si nu ai probat produsele noastre sau nu ti-ai masurat piciorul dupa indicatiile noastre pe care le poti regasi in pagina „Cum ma masor”, produsul care nu ti se potriveste ca marime poate fi inlocuit cu un produs identic, acelasi model si aceleasi detalii, o marime in plus sau in minus.

In aceasta situatie nu se aplica restituirea contravalorii produselor. Returul pentru inlocuirea marimii este acceptat o singura data si pentru un singur produs si trebuie sesizat in termen de 2 zile de la receptia produsului.
Orice sesizare privind marimea nepotrivita dupa o perioada mai mare de 2 zile de la receptia produselor este considerata expirata.
Totusi, in anumite situatii, ne rezervam dreptul de a refuza inlocuirea produselor care nu se potrivesc ca marime, conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) si/sau OUG 34/2014 art. 16 lit. c).
Retururile pentru marime nepotrivita nu se aplica produselor achizitionate in cadrul promotiilor/produselor primite cadou.
Retururile pentru marime nepotrivita se aplica numai clientilor care au cont personal pe CRISTINA BACIO (www.cristinabacio.com)

*Nu se inlocuiesc produse dintr-un model cu produse din alt model.
**Nu se accepta retururile repetate pentru marime nepotrivita.
***Nu se accepta retururile pentru produse achizitionate cu discount, in cadrul promotiilor/produse primite cadou. 

****Transportul de retur/inlocuire este suportat de client/a.

Procedura de returnare
In cazul in care doresti sa returnezi/schimbi un produs CRISTINA BACIO trebuie sa ne comunici explicit aceasta intentie, in termen de 14 zile (pentru retur)/2 zile (pentru schimb) de la receptia produsului, fie pe email la adresa contact@cristinabacio.com, fie prin completarea Formularului de Retur din contul tau pe cristinabacio.com.
Dupa analizarea solicitarii tale, iti vom confirma detaliile solutionarii returului.

Avand in vedere ca ne dorim sa fii pe deplin multumit/a de produsele CRISTINA BACIO, te asiguram ca vom face tot posibilul sa rezolvam cat mai rapid solicitarea ta de retur.

Statusuri de retur

Retur refuzat – din pacate produsele tale nu pot fi returnate;

Retur acceptat – te rugam sa urmezi pasii de mai jos:

 • Pregateste produsele pentru expediere - produsele trebuie expediate in maximum 2 zile de

la primirea confirmarii pe email.

 • Produsele returnate trebuie sa fie noi, nefolosite, fara urme de uzura fizica sau

deteriorare;

 • Produsele de incaltaminte trebuie probate pe o suprafata neteda (covor/mocheta) care

nu lasa urme;

 • Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original nedeteriorat, cu sigiliul si

etichetele originale nedeteriorate. Atat cutia de pantofi, cat si sigiliul si etichetele sunt parte a produsului achizitionat.

 • Produsele returnate trebuie sa fie insotite de formularul de retur completat in clar cu

toate informatiile (sectiunea Formular de retur din contul personal de pe site).
*Toate taxele de returnare sunt suportate si achitate integral, in avans, de tine.
Te vom anunta imediat ce returul tau a fost receptionat de noi si verificat din punct de vedere al conformitatii cu conditiile de returnare.

Ne rezervam dreptul de a accepta sau de a refuza returul tau numai dupa ce produsele au fost verificate din punct de vedere al conformitatii cu conditiile de returnare de mai sus.

In cazul in care produsele nu sunt returnate in termen de 2 zile de la confirmarea returului pe email, sunt deteriorate si/sau fara formularul de retur complet, returul are expeditor incert / care nu poate fi identificat, ne rezervam dreptul de a refuza returul si/sau de a-ti trimite inapoi produsele, pe cheltuiala ta.

 

*Produsele se vor returna numai la adresa indicata in Formularul de retur sau in email.

**Iti recomandam sa pastrezi confirmarea de trimitere (AWB).

 

In cazul in care produsele sunt returnate fara ambalajul initial, cu cutia deteriorata, cu sigiliul si/sau etichetele lipsa/deteriorate, ne rezervam dreptul de a retine suma ocazionata cu deprecierea produselor, care iti va fi comunicata explicit pe email, sau de a-ti trimite inapoi produsele, pe cheltuiala ta. Modul de stabilire a valorii ambalajelor difera in functie de particularitatile fiecaruia, respectiv in functie de marimea fiecaruia, adaptata pentru necesitatile si specificul fiecarui produs comercializat ce urmeaza a fi ambalat. Costul ambalajelor se refera la costuri directe: cost cutie, cost etichete, cost hartie, cost punga plastic etc, dar si costuri indirecte: costuri de transport, costuri de manipulare etc.

In cazul in care returul este refuzat si iti vom trimite produsele inapoi, iar pachetul este refuzat de tine ne rezervam dreptul de a retine toate sumele achitate.

In cazul in care returul se solutioneaza cu un schimb, noul produs va fi expediat in termen de maximum 10 zile lucratoare de la receptia si verificarea produsului returnat.

In cazul in care returul se solutioneaza cu restituirea contravalorii produsului, aceasta se va efectua in termen de maximum 14 zile de la receptia si verificarea produsului returnat.

Conditii de returnare
Ne rezervam dreptul de a refuza si implicit de a trimite inapoi catre tine orice produs care nu indeplineste intocmai si cumulativ toate conditiile de returnare de mai sus.
*Toate taxele de returnare sunt suportate si achitate integral, in avans, de tine.
**Nu acceptam pachete cu plata ramburs.  

***Nu acceptam pachete al caror expeditor nu poate fi identificat.

****Nu ne facem responsabili pentru pachetele piedute sau deteriorate la transport. 

*****Solicitarile repetate de retur de catre acelasi client pot fi considerate abuz.

Stornarea facturii

 

Bacio Media Group SRL (www.cristinabacio.com) se obliga sa returneze (storneze) suma achitata de client pentru produsele achizitionate (fara taxa de transport daca aceasta exista) imediat ce toate conditiile de mai sus au fost indeplinite, in cel mult 14 zile calendaristice, potrivit OUG 130/2000 , Capitolul II, art. 8 .

Suma de bani restituita nu va include si cheltuilile de transport (daca exista). 

Produsele pot fi returnate doar prin curierat rapid la adresa: Str. Gheorghe Manea 1, ap 1, sector 3, Bucuresti.

In cazul in care returul se solutioneaza prin restituirea contravalorii produsului / schimbul cu produse existente pe stoc, urmatoarele taxe nu se vor restitui – taxa de livrare standard sau expres (inclusiv in cazul promotiilor referitoare la taxa de livare), taxele vamale, comisioanele bancare, diferentele de curs valutar in cazul platilor in EUR, alte taxe specifice dupa caz.
In cazul livrarilor internationale in afara UE nu se vor restitui taxele specifice fiecarei destinatii facturate separat de firma de curierat.
Restituirea contravalorii produsului, cu exceptia taxelor care se retin, se va efectua prin card (in cazul platilor efectuate prin card) sau banca (in cazul platilor efectuare cash sau prin banca), in contul / pe cardul de pe care a fost efectuata plata, in termen de maximum 14 zile calendaristice de la receptia si verificarea produsului in fabrica.

Cheltuielile de transport la returnare vor fi suportate de client.

NU ACCEPTAM RETURURI PRIN POSTA ROMANA!

 

Pentru returnarea produselor va rugam sa completati FORMULARUL DE RETUR sau sa notificati in scris prin email la contact@cristinabacio.com, specificand:
– Nume, Prenume
– Telefon
– Adresa de email
– Produse de returnat
– Motivul returnarii

 • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password